Onze Studio

De tuin is een plek waar u ontspant, tot rust komt en vrijheid ervaart. Een uitgebalanceerd tuinontwerp staat aan de basis van een tuin waar u optimaal van geniet. Als specialist in exclusieve tuinontwerpen maken wij voor elke wens een passend design. Wat ons drijft? Onze opdrachtgever verrassen met een ontwerp dat de verwachtingen overtreft.

Studio Meulenberg binnen in de studio met personeel aan het werk

OVER ONS

Studio Meulenberg

Studio Meulenberg ontwerpt en realiseert een grote diversiteit aan projecten. Geen uitdaging is ons te groot. Uiteraard is elk ontwerp anders en uniek. Maar de rode draad in onze ontwerpen is dat we verder kijken dan alleen de tuin. In onze visie is de tuin namelijk een onlosmakelijk onderdeel van de architectuur en het landschap.

Onze tuinontwerpen kenmerken zich dan ook door de samenhang met de woning en de omgeving. In combinatie met uw wensen en ideeën maken wij een tuinontwerp zodat de tuin de plek is die u kunt beleven zoals uw wilt.

DE BASIS

Onze mensen

Een tuinontwerp maken we in nauwe samenspraak met u als opdrachtgever. Van idee tot uitvoering staan we u bij. Dat doen we met een team van experts met ieder zijn of haar eigen specialisme.

Wat ons bindt: onze passie voor tuinontwerp, oog voor detail, kennis van zaken, interesse in innovaties en nieuwe producten en de drive om alles van A tot Z voor u te regelen. Maak kennis met het team van Studio Meulenberg.

Kunnen we iets voor u betekenen?

Onze specialisten denken graag met u mee
Laat een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op!